12 Kosov Suho Brisanje Vrečke Za Večkratno Uporabo Učenje In Zbiranje Vrečke Z 12 Pero Imetnikom In 1 Radirka Za Učilnice, Slikarstvo

€23.19 €16.47

L
M
S
Sku: w23103
Kategorija: Nakit In Oprema

Varen in okolju prijazen material: ti suho brisanje vrečke so odlične za HIŠNE živali materiala.Ponovno suho gašenje torba ima visoko stopnjo preglednosti.Okolju prijazno, ni treba natisniti enako papirjev znova in znova, da shranite stroški.

[Večnamensko Skladiščenje Vrečka] Naše suho brisanje torba je debel in vzdržljiv, močan tkanine rob, ki lahko zaščiti vaš papir za let.Lahko se ne uporablja samo za risanje, kot učno orodje za otroke, ampak tudi lahko uporabite vaš dokumentov sistema office ali risbe, naročilo obrazcev, itd.Lahko se ugotavlja na njihovi površini in izbrisati te opombe preprosto brez škodljivih teh dokumentov.

[Enostavno Organizirati] Vsak suhega obrišite torba ima luknjo za enostavno shranjevanje in dostop. 12 različnih barvnih suho brisanje rokavi pomaga razvrstiti razvrstitev.

Pogosto se uporabljajo: suhe erase so vrečke za enkratno uporabo, da se zagotovi, da vsak papir, ki ga vstavite ostane čista in suha.Zelo primeren za učilnice, domače naloge, vizitke, skladiščenje dokumentov itd.

Barva: multicolor

Material: PET

Vsebina Paketa:

12 * Suho Brisanje Vrečke (12 Barv)

10 * Suho brisanje peresa (naključno barvo, ne sprejemajo določeno barvo)

1 * Radirka

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Predmeti: 0
    Vmesni seštevek: €0

    Iskanje