Prstnih ID Kartica za Nadzor Dostopa Prstnih odtisov, Varnostni Dostop sistem ponarejenih Prstnih Nadzor optični bralnik Prstnih Prst Senzor

€6.86

L
M
S
Sku: w20725
Kategorija: Varnost In Zaščita
Oznake: senzor zenfone 5 prstnih odtisov, original optični bralnik prstnih odtisov, bralnik prstnih odtisov ljudi, optični bralnik prstnih c103, ponaredek tatoo ocultistic, zomismart prstnih zaklepanje, nebo prstnih zaklepanje, prstnih zaklepanje ardiuno, skener hiter pregled, prenosni zaklepanje prstnih odtisov.

Prstni odtis + ID kartica za Nadzor Dostopa Prstnih odtisov, varnostni Dostop Ponarejenih Prstnih odkrivanje Prstnih v in iz Rekordnem Času

I. Posebna oblika:Preverite v in iz snemanja

Vsakič, ko uporabnik opredeli svoje prstnih odtisov ali kartico za odpiranje vrat, se bo snemanje.To bi lahko izvozi prisotnih rekord v napravo tako, da u flash drive in postane podatkovno datoteko "001_ GLog.TXT".In to bi le lahko izvozi prisotnih rekord po zadnji čas, uporabnik, ki se izvažajo.Datum v datoteko

Ne Mcn Hennrichs Način, Datum, Čas

000001 1 001 0 2015/03/25 16:12:00

000002 2 002 0 2015/03/25 16:14:00

000003 3 003 0 2015/03/25 16:16:00

1. Garancijski Servis bo počaščen, če škoda ni posledica človekovih Smo Podjetje Zagotavlja 1 let garancije za relativno izdelkov. (razen predmetov, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnili k nam v garancijskem roku(in v originalni

embalažo,ČE je to mogoče), morate povejte nam, kaj je napaka in da nam www.video-poroka.si ID,NE BOMO POPRAVILA

ALI ZAMENJAJTE POSTAVKE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE!

3. Negativne povratne informacije ali Nizko DSR ne rešuje temeljnih vprašanj .Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 10days, da se vrnejo od datuma, ko jo je prejel.ČE ta element v Vaši Lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in MI NE BO VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš www.video-poroka.si ID.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGO VELIK ZNESEK, da ob prejemu element v izvirno stanje in Embalaže z allComponents in priloženi pribor, Po TAKO Kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.video-poroka.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Predmeti so le dobavljeno po plačilu, je potrdil, 2. Dostava bo ladja, da vsak s svojimi sledenje numberm in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani.

DHL/UPS/Aramex/Fedex/TNT : 3-7 delovnih dni (Imamo pravico, da izberejo enega od dostava način, da vas)

e-EMS: 5-15 delovnih dni

Kitajska post:10-40 delovnih dni

www.video-poroka.si standardna dostava:10-40working dni

www.video-poroka.si Premium shippping:4-9working dni

3.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče,zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz. 4. Prosimo, poskrbite, da boste imeli nobenih težav obračuna carinski in poskrbite, da vam na voljo na naslov, ki ga je napolnjena na www.video-poroka.si. 5. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Vlažnost - 20%-80%
  • Transakcije Zmogljivosti - 100000
  • Številka Modela - F1
  • Certificiranje - CE
  • Obratovalna Temperatura - 0-45 stopnjo
  • Napajanje - 12V DC, 3A
  • Blagovna Znamka - Realhelp
  • Prstnih Zmogljivosti - 500
  • Pametni dom platformo - Drugo
  • Dimenzije(Dxšxv) - 170x65x50
  • Kartici - 1000
  • Predmeti: 0
    Vmesni seštevek: €0

    Iskanje