Kariran Multi-Vrečko Cvet Trgovina Šopek Cvetlični DIY Cvet embalažni Material Debele Rose Vrečko 30 cm*10 cm*45 cm

€14.11

L
M
S
Sku: w1687

Kariran Multi-Vrečko Cvet Trgovina Šopek Cvetlični DIY Cvet embalažni Material Debele Rose Vrečko 30 cm*10 cm*45 cm

Material: OPP Plastično folijo,

Velikost: 30 cm*10 cm*45 cm

Barve: 5 barv (bela,rdeča,roza,vijolična,črna,siva.in tako naprej),Prosimo poglejte na sliko za podrobnejši barvno kodo.

Pakiranje: 30sheets/vrečko

Uporaba: Embalaža za oblačila, čevlji, darilo polje, usnje, strojne opreme, kozmetike, roko vrečko, prtljage, obrti darilo, dnevne potrebe, porcelan in tako naprej.

Učinek: Vlago,-dokazilo, dekoracijo, prezračevanje in zaščito

Occassions: Ovojni papir je primeren za poroko, zabavo, praznovanje, cocktail party, datum, plesa in drugih priložnostih okraski.Priporočljivo je tudi, da zaviti cvetje in darila za vašo družino ali prijatelje na obletnice, rojstne dneve, prelivanje, materinski dan, Zahvalni dan, Božič, valentinovo, itd.

O PLAČILU

1.Sprejemamo Alipay,Qiwi Denarnice,Zahodne Unije,TT, Bančno Nakazilo, Moneybookers,Visa, Master Card,in vse kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po oddaji naročila.V nasprotnem primeru, bo naročilo samodejno preklicano v sistemu.

3. Če ne morete, da bi uspešno plačilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Če ste še vedno ne more plačati, prosimo, pošljite e-pošto na www.video-poroka.si storitev za stranke.

O LADIJSKI

1.Za izdelke na zalogi, vam bomo ladja v 1-4 dneh od prejema plačila.

2. Kitajska Post Letalom in www.video-poroka.si Standardna Dostava je brezplačna dostava ( (razen Brazilije, dodatnih $3 na vrstni red), prosimo preverite Način dostave in stroškov za podrobnosti.

3. Če se odločite, hiter način dostave,na primer,UPS,DHL,FEDEX,EMS,ARAMEX in tako naprej.Vljudno prosim zagotavljajo pravilno in popolno prejemnik ime, naslov in telefonska Št zagotoviti, da boste lahko prejema blaga.

Nasveti:

a.Vedno bomo pozorni in posodobi stanje pošiljke.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas vnaprej, pred predložitvijo spora.

b.Če ne boste prejeli paket v roku 60 dni, boste dobili polno nadomestilo.Razen za posamezne države v 90 dneh.

c.Čas dostave je odvisen od cilja in drugih vidikov.Poleg tega lahko traja 50 dni.

Če je niste dobili po 40 dneh, prosimo, obrnite na nas in bomo študija in rešiti dostave problem.

d.Vse zgoraj omenjene so delovni dnevi, razen praznikov.

O VRNITVI IN VRAČILO

1. Če ste prejeli sporočilo o napaki, poškodbe, okvare ali ne, kot opis, prosimo, kontaktirajte nas za delno/popolno nadomestilo.

2. Če niste zadovoljni z elementi, ki ste jih prejeli, prosimo, vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali vračilo kupnine.Obrnite se na nas, preden se je vrnil.Predmet se šteje, da so bili uporabljeni in ne bomo povračilo vas ali znova uporabite.Tovorni promet je bremenijo prodajalca in kupca.

3. Vrne element, ki mora biti v originalni embalaži, bodite prepričani, zagotoviti dostave številko za sledenje in razlog za vrnitev.

4. Ko smo prejeli vrnjenih element kot prvotni element in paket vse komponente in pribor, bomo vračilo celotne stroške.

5. Če je predmet, ki je poškodovan ali neuporaben med prevozom, prosimo, da navedete pravo fotografijo poškodovanega elementa in bomo vračilo plačila.

O POVRATNE INFORMACIJE

1. Vzdržujemo visoke standarde vrhunske kakovosti, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naš končni cilj!veselimo se, da vam služi bolje!

2. Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga kupili, vas prosimo, da nas 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.Če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.Ne odpirajte spora ali pusti negativne povratne enostavno.Zaupajte nam in e-pošto neposredno na nas, vsa vprašanja mogoče rešiti.

3. Če imate kakršnakoli druga vprašanja, se lahko vedno obrnete na nas po e-pošti.Veselimo se našega vesel sodelovanje!

  • Ime Izdelka - Dvojni barve cvet, ovojni papir,
  • Pakiranje - 30sheets/vrečko
  • Meri, Da - sprejmite
  • Material - opp
  • Funkcija - nepremočljiva moda, Visoka Kakovost
  • Vrsta Debelo - NO
  • Celuloza Slog - recikliran
  • Blagovna Znamka - TKFR ZAVIJANJE
  • Premaz - Nepremazan
  • Uporaba - embalaža film, cvet in darilo, zavijanje
  • Nastavite Vrsto - NO
  • Celuloza Materiala - Mešani Celuloze
  • Velikost - 30cm*10cm*45cm
  • Priložnosti - Rojstni Dan, Cvetje
  • Barve - bela, siva.in tako naprej
  • Številka Modela - PL2-200016-30PCS
  • Kraj izvora - Zhejiang
  • Predmeti: 0
    Vmesni seštevek: €0

    Iskanje