NOVO-Zložljiv Laptop Stojalo Nastavljivo Višino In kot Ergonomska Laptop Lifter, Namizni Postavil Stojalo Stojalo Hlajenje

€73.81 €59.79

L
M
S
Sku: w114198

1. Nastavljiva višina in naklon: Obstajajo 3 nastavljivi gumbi na računalniku stojalo, kar lahko poveča pogled višino 65 cm je za boljšo ergonomijo, in fleksibilno prilagoditev nagiba za lažji ogled.Lahko enostavno prilagodite višino in kota z enim klikom in kraj teh gumbov v udoben položaj za lajšanje bolečine v vratu in rami.

2. Povzdignil svoj laptop, da shranite več namizje prostor za tipkovnico, miško in druge pisarniške potrebščine, in voditi svojo mizo pospravljeno in urejeno.Prav tako se lahko zložiti v ravno velikosti in jih brez razstavljanja.

3. Notebook stojalo je izdelano iz snažan aluminij zlitine, in na vrhu lahko nosi 20 funtov.Blazine na zgornja površina in dno svojo napravo zaščitili pred kakršno koli praske ali zdrsi.

4. Valoviti design omogoča dodatne kroženje zraka za pomoč prezračevanje in hlajenje elektronskih komponent prenosni računalnik.Poleg tega je aluminij material, ki lahko pomaga, da se absorbirajo in odvesti toplote, preprečuje prenosni računalnik pred pregrevanjem, odlično delo doma dodatki, je kot Nalašč za povečavo srečanje pripomoček.

5. Zgornji velikost ohišja: 23.2x27.5 CM, Manjša velikost ohišja: 24x26CM (velikost je ročno merjenje imajo lahko določene napake), združljiv s prenosniki in tablični računalniki v okviru 17 palcev, kot za , Zraka, Pro, Dell, HP, Asus, Lenovo, Acer, Microsoft Surface, Google Pixelbook, Chromebook, itd.

Material:Aluminij zlitine

barva:Srebrna+Siva

Vsebina Paketa:

1 * laptop stand

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka - GUDGA
  • Predmeti: 0
    Vmesni seštevek: €0

    Iskanje