Zezzio ZLP-B6 Prenosni računalnik hlajenje ploščica 12-način RGB/6 ultra-tih močan ventilatorji/primeren za 12-17 palčni prenosni računalniki

€95.07 €34.22

L
M
S
Sku: w112184
Oznake: prenosnik za hlajenje pad baseus, kul prenosnik za hlajenje pad, amazon prenosnik za hlajenje pad, krznen mouse pad, po meri prenosnik za hlajenje pad, lotfancy prenosnik za hlajenje pad, proračun prenosnik za hlajenje pad, corolla mouse pad, prenosnik za hlajenje pad ravno, veliko prenosnik za hlajenje pad.

Funkcija

· 12KINDS IZ RGB SVETLOBE UČINEK : luči na obeh straneh ventilatorja lahko nastavite v različnih barvah po vaši želji, samo kliknite na "M".Dvojna vrata USB, ki je lahko povezana z računalniki, moč, banke itd.vsa podpora usb opreme.

· 4MODELS LAHKO IZBERETE: Le kliknite "Moč", logotip, vklop ventilatorjev, glede na vaše potrebe,varčevanje z energijo in energijo.Primeren je za odvajanje toplote elektronskih izdelkov, kot so prenosni računalniki/ipad/igralne konzole v 17inch/43 cm.

· 6PCS ULTRA TIHI VENTILATORJI: ventilator, ki je lahko tako tihe kot knjižnica tudi na 2600R/min.Je zelo primeren za vas igranje iger, pomaga vaš prenosnik odvesti toploto in izboljšanje igralnih izkušenj.

· ZNANSTVENE OBLIKA: Dvojno non-slip opno, da bi se izognili zvezek drsna, in ga je mogoče zložiti/skriti.Nosilec se lahko prilagodi 6 zornih kotov, da izpolnjujejo svoj različne uporabe navade in zaščititi vaše vratne in ledvene hrbtenice.

Opis Izdelka:

Ime izdelka:Laptop Cooling Pad

Model: ZLP-B6

Hlajenje metoda: piha tip

Material: ABS+PC

Velikost: 426*280*37 mm

Izdelek teža (g): 840 G

Število ventilatorjev: 6pcs

Hrup vrednost (DB): 32

Hitrosti ventilatorja: 2600±10% / MIN

Količine zraka vrednost (CFM): 58.92

Vrednost napetosti: DC 5V

Trenutno vrednost (A): 0.95±10%

Napajanje način: USB kabel, napajalnik

Uporablja prenosnik velikost: 12-17 cm

Značilnosti: RGB razsvetljava, nastavljiva hitrost vetra

Package:

1pcs Prenosnik za hlajenje pad

1pcs kabel za Polnjenje

1pcs Priročnik

  • Certificiranje - ce, ROHS
  • Blagovna Znamka - pccooler
  • paket - Da,
  • Material - Plastični
  • Vrsta - Šest Navijačev
  • Radiator Tip - Zračno hlajeni
  • Številka Modela - ZLP-B6
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Predmeti: 0
    Vmesni seštevek: €0

    Iskanje