Letnik Klasična 18k Rumeno Zlato Barvo Buda Ogrlico, Obesek, Verige za Moške Brat Obletnico Posla Nakit Darila

€17.08 €8.54

L
M
S
Sku: w149376
Kategorija: Fine Nakit

Kliknite na spodnji sliki za nakup embalažo polje

Kupec je obvezno branje:

1. Če skupni znesek trgovini kupite več kot 30 juanov ali več kot 3 kosov, mešana serija je podprte [število posameznih kosov je neomejeno, kar pomeni, da en kos vsakega kosa s ceno več kot 30 yuan se lahko uporablja tudi].

To kaže, da se vse sloge, ki se lahko fotografirali so na zalogi, vendar zaradi velikega števila stilov, morda ni na zalogi, vendar ne odstrani iz police v času.Če je na zalogi količina predstavlja manj kot 3% od naročila, bo blago odpremljeno neposredno.Po prejemu blaga kupec lahko uporabi za nadomestila za na zalogi del.Če ni na zalogi je manj kot 3%, ni treba ponovno izdajo ločeno.Zahtevate lahko ponovno izdajo ali zaprositi za vračilo v naslednjem vrstnem redu.Če obstaja kakršen koli nevšečnosti, prosimo za razumevanje:)

Nasvet: če ne razumete ali potrebujete druge podrobnosti se, prosimo, obrnite neposredno na nas in vam bomo odgovorili vam v podrobnosti.

2. O vrnitvi in izmenjava: ker je izdelek čustveno potrošniškega blaga.Nekateri ljudje, kot je prav in drugim ni bilo všeč.Če to ni kakovost problem, ne vrne.Izdelke, kupljene, ki jih kupci ne smejo mogoče vrniti ali zamenjati, preprosto zato, ker jim ni všeč to, razlika med njimi in slike, ki je prevelika, kakovost je preveč revni, število zvonjenj, ki je premajhna ali prevelika, to ni zadovoljiv, ali pa je ni tako dober, kot je pričakovano.Kupci bi morali dvakrat premisliti, preden kupijo.Okraski so napako, ki ni podlaga za vrnitev.

3. Poprodajne: če se blago prejme kupec, ki imajo težave s kakovostjo, ki vplivajo na nošenje.Stopite v stik z našim poprodajnih storitev v času in zagotavljajo slike, ki slabega blaga po-prodajnih storitev za stranke.Naš uporabniški servis vam bo dala zadovoljiv odgovor v najkrajšem možnem času.

4. Drugo:

● ko kupec prejme blago, prosimo, odprite jim, za pregled pred express dostava osebje.Če so podpisani, to pomeni, da se količina in kakovost blaga, so v REDU, in vračilo in zamenjava zahteve ne bodo sprejeta.Če je paket poškodovan ali količina, ki je v nasprotju z na seznamu, se obrnite na nas pred express osebje v najkrajšem možnem času, in ga prosite, express osebje, ki označuje tej situaciji podpisano obraz stanja.

● če se blago prejme kupec kakovosti težav, kupec lahko uporablja za zamenjavo blaga iste vrednosti ali vračilu blaga brez uporabe in dodatki, ki so v dobrem stanju.Prosimo, da je embalaža nepoškodovana za zamenjavo.

Izmenjujejo ali povratni treba uporabiti v roku 24 ur od časa prejema blaga in poslali nazaj v roku 24 ur od časa uporabe.

● za vsa vprašanja ali spremembe, ki se lahko pojavijo v posel proces, prosimo, obrnite na našo customer service v čas, da se omogoči nemoteno napredek posla.Prosimo, da ne bo negativnih pripomb na bo.

Slike: 100% resnično fotografije v trgovini.

Pakiranje: vsak naš izdelek ima svojo pakiranje vrečko (OPP vrečko)

● pozornost

Če ste občutljivi na barvo razlika ali obliko razlika, prosimo, skrbno ustrelil

Za tiste, ki so izbirčen ali zahtevne o izdelkih, vas prosimo, pojdite na drugo mesto, da imajo pogled

Ne vzemite sliko otroka za kupca, ki daje srednje in slabe kritike se najprej

------------------------

Embalaža

Notranji pakiranje: trenutno vsi naši izdelki so pakirani v mehurček papirja.

Zunanji pakiranje: vsi dojenčki so pakirani v škatlah z nadevom v notranjosti, tako da so otroci lahko dostavljena v dobrem stanju.

--------------------------------

Ocenjevanje

Če imate kakršna koli vprašanja o izdelkih ali express podjetja, obvestite nas v času pred ocenjevanjem.Bomo poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti problem, in upam, da vam najbolj zadovoljiv odgovor.

--------------------------------------.

Po prodaji

Blago ni bilo, prejetih za dolgo časa, nas, prosimo, kontaktirajte.

Prijavite se za blago iz oči v oči, prosim, zavrnite problem takoj.

--------------------------------------------

Bo ti okraski zbledi?

Vse izdelke v naši trgovini so pozlačeni zlitin.Tako dolgo, kot je metal, to je kemični proces, ki povzroči oksidacijo.Na primer, zlato potemni, železa, rja, srebro discolors.Vse to so oksidacijski procesi

Torej, če vzdrževanje zlitine nakit ni dobro, oksidacija razbarvanje bo zelo hitro

1、 Ne premešamo dodatki

2、 Ne zmoči.Znoj.Če ne boste, da se posuši takoj

3、, da se Posuši z vpojnega bombaža tkanine, preden shranjevanje vsak čas.To je najbolje, da ga hranite v posebni plastični vrečki

Štiri.Če želite, da bi pribor popolnoma zbledi, veljajo prozoren lak na površini preprečuje oksidacijo.

Kako naredim, da dodatno opremo osebe iz legiranega?

Mnogi mm so alergični na kovine, še posebej zlitin.V shopkeeper je pripravila 925 srebro uho kljuke za alergijske mm za preprečevanje alergije.Najbolj uhani lahko nadomesti s srebrno kljuke

Na primer, ogrlico ali niso zamenljive uho kavelj je treba, prevlečene s plastjo prozornega laka, na mestu, kjer je površina imenik kože, tako, da se prepreči oksidacija in alergijo.To je zelo dober način, da se prepreči alergija

...................................................................................................................

  • Kovine Tipa - NOBEN
  • Postavka Vrsta - Ogrlice
  • Material - baker
  • Poreklo - Celinska Kitajska
  • Strani Kamna - NOBEN
  • Certifikat - NO
  • Obseg - 51 cm (vključeno) - 80 cm (vključujoče)
  • Blagovna Znamka - UMQ
  • leto/sezono seznam - Poletje 2021
  • Obesek Velikost - neodvisni embalaža
  • Element Teža - Necklaces
  • Številka Potrdila - NY001000789
  • Spol - MOŠKI
  • Številka Modela - NY001000789
  • Ogrlica Tip - Verige Ogrlice
  • Glavni Kamen - NOBEN
  • primerna za darilo,-daje priložnosti - 6278086
  • Predmeti: 0
    Vmesni seštevek: €0

    Iskanje